Aire Condicionat · Calefacció · Electricitat · Fontaneria · Higiene ambiental · Energies renovables · Diagnòstics · Visites Tècniques · Pressupostos

dilluns, 10 de juny del 2019

ESTALVI ENERGÈTIC...

Consum aire condicionat...

Sabies que una màquina d’aire condicionat antiga o mal mantinguda (o les dues coses alhora), eleva els consums energètics d’una forma desmesurada ?

Sabies que la brutícia acumulada en els filtres o les bateries resten eficiència de transmissió energètica quan l'aire passa per entre els tubs si aquests no estan nets i per lo tant hi haurà més temps de compressor en marxa fins a arribar a la temperatura de consigna sol.licitada ?

Sabies que una sonda o retorn d'aire mal dissenyat, instal.lat o defectuós, provoca un envelliment dels components interiors i per tant avaries de molt cost econòmic ?

Si vols allargar la vida útil dels components, cal tenir cura dels mateixos.
Sol.licita el manual d'ús i manteniment per escrit al teu instal.lador i deixat aconsellar per especialistes.
Amb tots els respectes, un venedor de gran superfície no te el retorn de la informació del Client que tenim els instal.ladors oficials amb comerç propi obert al públic i amb la responsabil.litat de la nostra reputació local.

Avui tenim Climatitzadors amb una eficiència energètica per sota d’un kw/h per cada 20 m2.

1 Kw (impostos inclosos) està entre 0,20€ i 0,30€

Pregunta’ns com estalviar

INSMUN serveis
Sant Boi i Barcelona

Josep Maria Mas
📲 644 514 811




De temporada...

CALEFACCIÓN y CLIMATIZACIÓN...

SISTEMAS DE CALEFACCIÓN DOMUS serveis , presenta en esta entrada los diversos sistemas de Climatización de los espacios en los que ...

Més vistos...