Aire Condicionat · Calefacció · Electricitat · Fontaneria · Higiene ambiental · Energies renovables · Diagnòstics · Visites Tècniques · Pressupostos

diumenge, 30 de desembre del 2018

Estem PRESENTS...


INSMUN, s.l. - Instal.lacions i Muntatges

està present a les principals xarxes i l'univers d'internet, com a mètode de captació, coneixement, compartició, adaptació, proximitat, atenció i servei als nostres Clients (passats, presents i futurs). 

Tenim disponibles TOTS ELS CANALS DE COMUNICACIÓ i sobretot atesos i gestionats per ELS MÀXIMS RESPONSABLES de l'empresa





Una empresa PRESENT, AMB SEU FÍSICA i OBERTA AL PÚBLIC, ón els nostres Clients podran venir SEMPRE (sense compromís), a demanar-nos opinió, consell, pressupostos, garantia, urgències i tot allò que necessitin. 




Amb un EQUIP TÈCNIC, ADMINISTRATIU i de PRODUCCIÓ - personal de plantilla i caràcter fidel als criteris que l'empresa presta, serveix i ven. 




Per això ENS DISTINGIM i DISTANCIEM d'aquells competidors i empreses, que darrere d'un telèfon i una pàgina d'internet, no tenen res més a oferir que ser una CENTRAL DE TRUCADES SENSE CARES VISIBLES i amb personal de producció autònom sense el compromís màxim necessari en casos on allò previst no s'ajusta a la necessitat de la instal·lació o la voluntat última del Client .. 


Ens avalen dècades de SERVEI, PRESÈNCIA i GARANTIA




Les cada dia més exigents Lleis i Normativa en matèria Fiscal, Laboral, Social i de Seguretat, precisen de CONÈIXER EXACTAMENT a qui deixarem entrar als nostres habitatges i sobretot a "manipular" les nostres Instal·lacions.

Per això, recomanem als nostres Clients tenir especial atenció a l'hora d'escollir un servei.

Nosaltres sempre estarem disposats a escoltar què ofereix la competència i intentar justificar o millorar els nostres serveis, preus o pressupostos.


INSMUN serveis
Josep Maria Mas
Telf. 644 514 811



De temporada...

CALEFACCIÓN y CLIMATIZACIÓN...

SISTEMAS DE CALEFACCIÓN DOMUS serveis , presenta en esta entrada los diversos sistemas de Climatización de los espacios en los que ...

Més vistos...