Aire Condicionat · Calefacció · Electricitat · Fontaneria · Higiene ambiental · Energies renovables · Diagnòstics · Visites Tècniques · Pressupostos

dissabte, 8 de juny del 2019

INSMUN RSE Local


Responsabilitat Social Empresarial



Fem Responsabilitat Social Empresarial, ajudant a les persones d'edat avançada, en situacions de protecció especial, a fer les petites reparacions domèstiques de la llar, que afecten negativament al confort i a la seguretat dels seus habitatges.

La responsabilitat social empresarial, és la contribució que les empreses realitzem de forma voluntària, al creixement, millora i benestar social del nostre entorn més immediat.

A Sant Boi millorem les condicions de vida dels nostres clients, com a garantia de l'evolució dels nostres negocis i construïr una societat més justa i equilibrada. La fortalesa de la solidaritat i la responsabilitat individual o col.lectiva de cadascú de nosaltres, és vital per a créixer homogèniament i sense desigualtats injustes.



De temporada...

CALEFACCIÓN y CLIMATIZACIÓN...

SISTEMAS DE CALEFACCIÓN DOMUS serveis , presenta en esta entrada los diversos sistemas de Climatización de los espacios en los que ...

Més vistos...